طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل
دوشنبه, ۱ آذر ۱۳۹۵، ۰۳:۰۱ ب.ظ
کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز
کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و مزه خیلی مطبوعی به خوراک و همین طور کیک می دهد.
مواد لازم برای کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز :
زنجبیل | ۱ قاشق چایخوری |
عسل | ۳ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
کره | ۱۵۰ گرم |
شکر | ۱ لیوان |
شیر | ۱/۵ لیوان |
وانیل شکری | ۱ بسته |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری سرخالی |
آرد گندم | ۲ لیوان |
روش آماده کردن کیک عسل و زنجبیل :
سعی نمایید از زنجبیل تازه استفاده نمایید. چون بو و مزه زنجبیل تازه خیلی خوبتر است. زنجبیل تازه را رنده نموده در ظرف بزرگی همراه عسل ریخته خوب مخلوط نمایید. تخم مرغ و کره ( همیشه نیم ساعت قبل از درست کردن شیرینی یا کیک کره و تخم مرغ را از یخچال خارج نمایید تا به دمای محیط برسد) را افزوده به هم زدن ادامه دهید. شکر و وانیل را به مخلوط اضافه نموده با همزن آنقدر بزنید تا مواد کاملا یکدست شود. شیر را کم کم بیافزایید. تا به خورد مواد برود.