از ظروفی استفاده کنید که به روغن بسیار کمی برای پخت نیاز داشته باشند
روغن یکی از اجزای اصلی پخت و پز های روزانه است. روغن به دلیل بالا بردن چربی ضررهایی برای بدن دارد و بهتر است در غذاهایی که درست می کنیم مقدار کمتری روغن استفاده کنیم. با ما همراه شوید تا چگونه می توانید روغن کمتری در غذاهای تان استفاده کنید.
چگونه غذاها را با روغن کمتر و سالم تر بپزیم؟
• اگر مواد غذایی در حین پخت به رطوبت بیشتری نیاز دارند، آن را با افزودن روغن جبران نکنید. بلکه از آب یا آبلیمو برای این کار استفاده کنید.
• از قطعات لخم گوشت یا مرغ استفاده کنید.
• اگر دوست دارید مواد غذایی در هنگام پخت حالت ترد پیدا کنند، به جای غوطه ور کردن غذاها در روغن، می توانید با فرچه کمی روغن به سطح ماده غذایی اضافه کنید و سپس آن را کبابی کنید یا بپزید.
• از ظروفی استفاده کنید که به روغن بسیار کمی برای پخت نیاز داشته باشند.
ادامه مطلب