چشم انداز ، مجله اخبار،سرگرمی

صفحه اصلی چشم انداز ، مجله اینترنتی اخبار،سرگرمی،آشپزی،تغذیه،سلامت،مذهبی،سینما

چشم انداز ، مجله اخبار،سرگرمی

صفحه اصلی چشم انداز ، مجله اینترنتی اخبار،سرگرمی،آشپزی،تغذیه،سلامت،مذهبی،سینما

چشم انداز ، مجله اخبار،سرگرمی

صفحه اصلی چشم انداز ، مجله اینترنتی اخبار،سرگرمی،آشپزی،تغذیه،سلامت،مذهبی،سینما

سایتهای مفید

طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل

دوشنبه, ۱ آذر ۱۳۹۵، ۰۳:۰۱ ب.ظ

طرزتهیه کیک های مخصوص فصل پاییز,درست کردن کیک عسل و زنجبیل

کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز

 

کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و مزه خیلی مطبوعی به خوراک و همین طور کیک می دهد.

 

مواد لازم برای کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز :

زنجبیل  ۱ قاشق چایخوری 
عسل  ۳ قاشق غذاخوری 
 تخم مرغ ۳ عدد 
کره   ۱۵۰ گرم
شکر ۱ لیوان
شیر ۱/۵ لیوان
وانیل شکری ۱ بسته
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
آرد گندم ۲ لیوان

 

روش آماده کردن کیک عسل و زنجبیل :

سعی نمایید از زنجبیل تازه استفاده نمایید. چون بو و مزه زنجبیل تازه خیلی خوبتر است. زنجبیل تازه را رنده نموده در ظرف بزرگی همراه عسل ریخته خوب مخلوط نمایید.  تخم مرغ و کره ( همیشه نیم ساعت قبل از درست کردن شیرینی یا کیک کره و تخم مرغ را از یخچال خارج نمایید تا به دمای محیط برسد) را افزوده به هم زدن ادامه دهید. شکر و وانیل را به مخلوط  اضافه نموده با همزن آنقدر بزنید تا مواد کاملا  یکدست شود. شیر را کم کم بیافزایید. تا به خورد مواد برود.

ادامه مطلب

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۵/۰۹/۰۱
  • ۱۱۳۵ نمایش
  • محمد احمدی

www.cheshmandaz.ir

آشپزی

چشم انداز

کیک و شیرینی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی