چشم انداز ، مجله اخبار،سرگرمی

صفحه اصلی چشم انداز ، مجله اینترنتی اخبار،سرگرمی،آشپزی،تغذیه،سلامت،مذهبی،سینما

چشم انداز ، مجله اخبار،سرگرمی

صفحه اصلی چشم انداز ، مجله اینترنتی اخبار،سرگرمی،آشپزی،تغذیه،سلامت،مذهبی،سینما

چشم انداز ، مجله اخبار،سرگرمی

صفحه اصلی چشم انداز ، مجله اینترنتی اخبار،سرگرمی،آشپزی،تغذیه،سلامت،مذهبی،سینما

سایتهای مفید

نکاتی ساده و مهم برای بهتر شدن طعم قهوه

شنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۵، ۰۱:۵۱ ب.ظ

هیچ‌ چیز بدتر از نوشیدن یک فنجان قهوه جوشیده و بدطعم نیست. اما خوشبختانه ترفندهای ساده‌ای برای پیشگیری از خراب شدن این نوشیدنی خوش عطر وجود دارد.


 نخستین و البته بدیهی ترین مساله ای که باید در مورد قهوه رعایت نمود، اطمینان از تازه بودن دانه‌های آن است. هر چه دانه قهوه تازه تر باشد، نوشیدنی آن عطر غنی تر و طعم بهتری خواهد داشت. اما پس از آن، آب سرد نیز نقش بسیار مهمی در این امر ایفا می‌نماید. به یاد داشته باشید که آب گرم یا حتی ولرم موجب می‌شود تا قهوه شما طعم ماندگی به خود بگیرد.

نکاتی ساده برای تهیه کردن قهوه,نکاتی برای درست کردن قهوه

اگر آب قهوه هنگام دم کشیدن داغ تر از 90 درجه بود، قهوه شما طعم جوشیده و بدی می گیرد


 همچنین، هنگام دم نمودن قهوه نیز دمای آن باید بین ۹۰ تا یک صد درجه سانتی گراد باشد تا بهترین طعمی که می‌توانید انتظار داشته باشید را از آن بگیرید.

 اگر آب قهوه هنگام دم کشیدن داغ‌تر از درجه یادشده بود، نوشیدنی شما طعم جوشیده و بدی به خود خواهد گرفت.

ادامه مطلب

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۵/۰۹/۲۰
  • ۱۳۷ نمایش
  • محمد احمدی

بهتر شدن طعم قهوه

قهوه ای خوش طعم

نوشیدنی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی