یکی از راههای افزایش اشتها، مصرف آب انواع مرکبات همراه وعدههای اصلی غذاست
برخی از افراد بدغذا - به خصوص بچهها- تمایلی به مصرف سبزیهای بخارپز ندارند به همین دلیل میتوان گروهی از سبزیها مانند هویج، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، قارچ یا بروکلی را به جای بخارپز کردن با رنده درشت به صورت خام رنده و با کمی آبلیمو، سس مایونز یا خردل و نمک آنها را طعمدار کرد و در کنار بشقاب غذا قرار داد.
سبزیهای دیگر مانند ذرت، لوبیا و نخودفرنگی را هم میتوان برای بهبود طعمشان با روغن زیتون و نمک پخت و با سس خردل طعمدارشان کرد تا اشتها بیش از پیش تحریک شود. این راه، یکی از راههای پیشنهادی برای افزایش اشتهاست. البته 10 راه دیگر هم برای افزایش اشتها وجود دارد که با آنها آشنا میشویم.
ادامه مطلب